Let op! Vanaf 19 t/m 31 Juli ben ik op vakantie. Hierdoor voer ik geen werkzaamheden uit maar ik help je graag in augustus verder! Mvg. Maurice Schaap.

Home » Over Davium » Voorbeelden

Bekijk hier onze voorbeelden van eerder gemaakte websites

"
Wij zijn ontzettend trots op de websites die we hebben gemaakt en we laten ze dan ook met veel plezier aan jou zien!

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Prachtige websites waar we met veel plezier aan hebben gewerkt!

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de websites aansluiten bij hun visie en doelen. We streven ernaar om websites te maken die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook gemakkelijk te navigeren en te onderhouden zijn.

Neem gerust een kijkje in ons portfolio en laat ons weten wat je ervan vindt. We zijn er trots op en we hopen dat onze creaties je zullen inspireren voor jouw volgende online project!

Hostingvibe

De website die voor Hostingvibe is gemaakt heeft een moderne en aantrekkelijke uitstraling die de aandacht van bezoekers trekt en hen uitnodigt om de website te blijven verkennen.

Tegelzettersbedrijf Henk Veerman

De website van Tegelzettersbedrijf Henk Veerman is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor potentiële klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Mock-up Totaal-Groen

Totaal Groen

Totaal Groen had interesse in een moderne nieuwe website. En deze hebben we voor hun gerealiseerd. Met moderne technieken, passende fonts en een snelle laadtijd is dit een mooie toevoeging voor de portfolio.

Timmer – en klusbedrijf Harmsen

Timmer – en klusbedrijf Harmsen uit Barneveld wou zijn eerste website laten maken. Na een gesprek op locatie hadden we een overeenkomst voor het laten maken van de website + een aantal extra’s. Het eindresultaat resulteerde in een 5 van de 5 Google review!

Barbershop Geldermalsen

Voor Barbershop Geldermalsen hebben we een one-page website gemaakt, waardoor we alle benodigde informatie van het bedrijf op één pagina konden plaatsen en ons konden richten op het aanmoedigen van klanten om een afspraak te maken!

Salon 0318

We hebben een website gemaakt voor Salon0318 uit Veenendaal, dit was haar allereerste website. Zo hebben we haar niet alleen geholpen met het maken van de website, maar ook met het onderhouden ervan en met de webhosting via Hostingvibe.