Let op! Vanaf 19 t/m 31 Juli ben ik op vakantie. Hierdoor voer ik geen werkzaamheden uit maar ik help je graag in augustus verder! Mvg. Maurice Schaap.

Home » Diensten » Website laten maken

Professionele website laten maken

"

Bij Davium Webdesign ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een professionele en gebruiksvriendelijke website. Wij zijn een ervaren webdesignbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen websites die voldoen aan de wensen van onze klanten.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Waarom kiezen voor Davium Webdesign?

Bij Davium Webdesign geloven we in het belang van een goede prijs-kwaliteitverhouding. We streven er altijd naar om onze klanten een professionele website te bieden die volledig voldoet aan hun wensen en eisen, tegen een betaalbare prijs. Onze websites zijn hierbij een uitstekende keuze voor wie sne  een mooie website wil hebben zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Voor wie meer maatwerk nodig heeft, bieden wij ook oplossingen op maat aan. Wat jouw wensen ook zijn, wij gaan altijd voor de beste oplossing binnen jouw budget.

Hoe werken wij?

Bij Davium Webdesign hanteren wij een gestructureerd traject om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. Nadat we de overeenkomst hebben getekend en de aanbetaling is voldaan, gaan we aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Dit ontwerp geeft jou een voorproefje van hoe jouw website eruit zal zien en stelt je in staat om feedback te geven. We bieden twee feedbackrondes waarin je suggesties en wijzigingen kunt doorgeven. Op basis van jouw input werken we aan de definitieve versie van jouw website, zodat het volledig aan jouw wensen voldoet.

Websites gemaakt voor
elk apparaat

Elke bezoeker telt! Ook op de telefoon en daarom zijn we dolenthousiast over het belang van een website die niet alleen fantastisch oogt, maar ook geweldig werkt op elk apparaat. Wij vinden het daarom belangrijk dat we gebruik maken van responsive design. Dit betekent dat jouw website er altijd piekfijn uitziet. Zo kunnen jouw bezoekers zorgeloos rondkijken op jouw website en hebben zij altijd een optimale gebruikerservaring, ongeacht welk apparaat zij gebruiken. Door responsive design te omarmen, geeft jouw bedrijf een vrolijke en toekomstbestendige uitstraling en zorgen wij ervoor dat jij geen potentiële klanten verliest doordat jouw website er niet goed uitziet op mobiele apparaten.

Hoe verder na de lancering?

Geweldig, je hebt nu een prachtige nieuwe website die klaar is om online te gaan! Maar wat nu? Na de lancering van jouw website staan wij bij Davium Webdesign altijd voor jou klaar om te helpen bij eventuele vragen en verdere ondersteuning te bieden. Zo kun je altijd bij ons terecht voor het onderhoud van jouw website, zodat deze altijd up-to-date blijft en goed blijft functioneren. Daarnaast bieden wij ook SEO diensten aan om jouw website nog beter vindbaar te maken in zoekmachines. Door regelmatig te werken aan de optimalisatie van jouw website, blijf je jouw concurrenten voor en trek je meer potentiële klanten naar jouw website.

Kortom, wij blijven graag betrokken bij jouw website en bieden jou graag de beste ondersteuning om het succes van jouw online aanwezigheid te vergroten.

De prijzen voor websites

Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€795

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage

Succesvolle websites beginnen met heldere en effectieve communicatie.

Als webdesigners vinden wij goede communicatie met onze klanten van essentieel belang. Wij zijn transparant en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Door onze effectieve communicatie zorgen wij ervoor dat wij jouw input en feedback kunnen meenemen in het ontwerp- en ontwikkelproces van jouw website. We zorgen ervoor dat de website perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften en natuurlijk jouw doelgroep aanspreekt.

Kennismaken om jouw wensen te bespreken

Een nieuwe website waar je trots op kan zijn

Persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf