Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

Home » lp » Schilder website laten maken

Schilder website
laten maken

"
Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites voor schilders. Onze expertise ligt niet alleen in het ontwerpen van aantrekkelijke en functionele websites, maar ook in het begrijpen van de unieke behoeften van schildersbedrijven. Door onze gestructureerde werkwijze zorgen wij ervoor dat elke website die wij maken perfect aansluit bij de wensen en eisen van onze klanten.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Speciaal ontworpen voor Schilders

Wij hebben een speciaal ontworpen website gecreëerd dat geoptimaliseerd is om nieuwe klanten te winnen voor schilders. De kleuren, lay-out en functionaliteiten zijn zorgvuldig gekozen om de sfeer van een schildersbedrijf weer te geven. Of het nu gaat om portfolio’s van voltooide projecten, informatie over diensten of contactformulieren, onze websites bieden alles wat een schilder nodig heeft om zijn diensten effectief online te presenteren.

Wat bieden wij?

Bij Davium Webdesign bieden we meer dan alleen website-ontwikkeling. Wij begrijpen dat vindbaarheid cruciaal is in deze digitale tijd. Daarom bieden wij ook services zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat de website van onze klanten goed vindbaar is in zoekmachines, wat leidt tot meer potentiële klanten.

Ondersteuning en onderhoud

Onze toewijding gaat verder dan alleen het lanceren van de website. Wij bieden continue ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date is en probleemloos blijft functioneren. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe projecten aan de portfolio of het bijwerken van contactinformatie. Wij staan altijd klaar om te helpen.

Waarom kiezen voor Davium Webdesign?

Wij geloven we dat een succesvolle website begint met een doordacht en creatief ontworpen website. Waarom zou je voor Davium kiezen? Onze ervaring spreekt voor zich. Met jarenlange expertise in webdesign hebben we tientallen bedrijven geholpen hun doelen te bereiken.
Wat ons echt onderscheidt, is ons persoonlijk contact. We luisteren naar jouw ideeën, behoeften en visie. Het draait niet alleen om het bouwen van een website, maar om het creëren van een website die jouw verhaal vertelt. Wij staan altijd klaar om advies te geven en met je samen te werken om het beste uit jouw digitale aanwezigheid te halen.

En laten we onze creatieve en leuke designs niet vergeten! Wij geloven dat een website niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk moet zijn. Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook gebruiksvriendelijk en responsief op verschillende apparaten.
Kortom, bij Davium Webdesign krijg je niet zomaar een website; je krijgt een online visitekaartje dat de essentie van jouw bedrijf vastlegt. Ontdek de kracht van doordacht ontwerp, persoonlijk contact, deskundig advies en creativiteit.

Een gestroomlijnd proces

Bij Davium Webdesign hanteren we een gestroomlijnd proces om websites voor schilders te maken. We beginnen met een grondige analyse van het bedrijf, begrijpen de doelgroep en de concurrentie. Vervolgens ontwikkelen we een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gemakkelijk te navigeren, wat essentieel is voor een positieve gebruikerservaring.

Neem contact op met
Davium Webdesign?

Wij begrijpen we de kunst van het online presenteren van schildersbedrijven. Als je op zoek bent naar een professionele, gebruiksvriendelijke website of een op maat gemaakte website voor jouw schildersbedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om meer succes uit je nieuwe website te halen.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

Ook interessant

Deze pagina's kun je ook lezen:

Timmerman website laten maken
Schilder website laten maken

De prijzen voor websites

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€595

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage

Met een breed aanbod aan diensten help ik jou verder

Van een website laten maken tot het hebben van een chatbot op je website en van het laten onderhouden van je website tot het laten doen van je SEO. Hier bij Davium Webdesign kan het allemaal. Wat jij ook nodig hebt; hier zit je goed! Jij wordt geholpen met wat jij nodig hebt. Voor, tijdens en ook na je afgenomen dienst bij Davium Webdesign krijg jij de volledige support die je nodig hebt!

Website laten maken

Website onderhoud

SEO verbeteren