Let op! Vanaf 19 t/m 31 Juli ben ik op vakantie. Hierdoor voer ik geen werkzaamheden uit maar ik help je graag in augustus verder! Mvg. Maurice Schaap.

Home » Over Davium

Wat en wie is
Davium Webdesign?

"

Davium webdesign is een webdesignbureau dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en onderhouden van websites en webshops. Ook leveren wij SEO, grafisch ontwerp, webhosting en nog veel meer. Wij zijn jouw online partner voor al jouw internet werzkaamheden.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Wie ben ik?

Hallo! Ik stel mij even voor; ik ben Maurice Schaap. 
Eigenaar van Davium Webdesign.

Met een passie voor het vak help ik ondernemers zoals jij aan een nieuwe website of webshop. Deze onderhoud ik, geef ik advies over en optimaliseer ik.

Davium Webdesign is gevestigd in Oosterbeek en met ruim 5 jaar ervaring binnen het vakgebied heb ik veel kennis over het bouwen en onderhouden van websites, webshops, grafisch ontwerp, SEO en nog veel meer.

Wat doe ik?

Ik houd mij vooral bezig met het maken en onderhouden van websites en webshops.
Ik lever ook diensten zoals SEO om te zorgen dat jij zo hoog mogelijk op google komt, meer winst uit je bedrijf haalt en je statistieken bij kan houden.

Daarnaast houd ik me bezig met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen.

Succesvolle websites beginnen met heldere en effectieve communicatie.

Als webdesigners vinden wij goede communicatie met onze klanten van essentieel belang. Wij zijn transparant en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Door onze effectieve communicatie zorgen wij ervoor dat wij jouw input en feedback kunnen meenemen in het ontwerp- en ontwikkelproces van jouw website. We zorgen ervoor dat de website perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften en natuurlijk jouw doelgroep aanspreekt.

Kennismaken om jouw wensen te bespreken

Regelmatige check-ins om het website proces te verbeteren

Persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf