Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

Home » lp » Loodgieter website laten maken

Loodgieter website laten maken

Ben je een Nederlandse loodgieter die op zoek is naar een professionele website speciaal ontworpen voor loodgieters? Davium Webdesign staat voor je klaar! We hebben al vele bouwbedrijven geholpen met het creëren van een nieuwe website, waarbij iedereen zeer tevreden was over het eindresultaat en de service. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op via +31 6 11212836 of bekijk deze pagina voor meer informatie.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Klanten via je mobiele geoptimaliseerde website

Veel mensen gebruiken hun mobiele telefoon om een loodgieter te vinden. Daarom is het essentieel dat de website perfect toegankelijk, snel en visueel aantrekkelijk is, vooral op mobiele apparaten! Bij Davium Webdesign hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en uitstekende service. Tijdens het ontwikkelingsproces van de website zorgen we ervoor dat elke pagina zorgvuldig wordt gecontroleerd en dat alles perfect functioneert, zonder onverwachte verrassingen. Deze grondige controle vindt plaats voordat de website officieel wordt gelanceerd.

Waarom kiezen loodgieters voor Davium Webdesign?

Welke voordelen biedt Davium Webdesign voor jou? Ons streven gaat verder dan enkel opdrachten; we hechten waarde aan het opbouwen van sterke connecties. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, wat resulteert in vlotte communicatie en duurzame relaties die met de tijd alleen maar sterker worden.

Daarnaast blijven we voortdurend verbeteren. We zijn altijd bezig met interne projecten om onze dienstverlening te optimaliseren, zoals de ontwikkeling van ons eigen portaal, dat momenteel in de maak is.

Bovendien hanteren we een geoptimaliseerd traject voor het bouwen van websites. Met slechts enkele stappen wordt jouw inspanning tot een minimum beperkt.

Websites speciaal gemaakt voor de bouwsector

Onze expertise ligt in de bouwsector, waar we precies weten wat een website nodig heeft: van functionaliteiten tot afbeeldingen en teksten. Dit geldt natuurlijk ook voor loodgieters. Als gewenst, kunnen wij alle werkzaamheden voor je uit handen nemen, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw hoogwaardige website.

Wij onderhouden websites voor Loodgieters

Als loodgieter wil je je voornamelijk concentreren op je eigen taken zonder je zorgen te maken over je website. Als je wijzigingen wilt aanbrengen in afbeeldingen of tekst, stuur je ons een e-mail en wij zorgen ervoor dat het snel wordt afgehandeld, meestal binnen één werkdag. Bovendien zorgen we ervoor dat je website veilig blijft en kunnen we ook je hosting beheren, waardoor je alles gemakkelijk bij één partij hebt.

Websites gemaakt met het WordPress systeem

Wij gebruiken WordPress voor het maken van websites voor loodgieters. WordPress is ’s werelds grootste websiteplatform, waarmee vrijwel alles mogelijk is, en veel ervan is gemakkelijk, zelfs voor jou! Als je zelf wijzigingen wilt aanbrengen, hebben we een kennisbank voor je klaarstaan, of je kunt ons gewoon bellen of mailen. WordPress-websites kunnen sneller worden gebouwd dan de meeste andere systemen, wat helpt om kosten laag te houden.

Betere vindbaarheid voor Loodgieters  (SEO)

Het is cruciaal om je online zichtbaarheid te verbeteren, vooral als je een website hebt en nieuwe opdrachten wilt aantrekken. Met onze expertise in lokale SEO zorgen we ervoor dat je beter vindbaar bent in jouw regio. Dit hebben we al succesvol gedaan voor diverse bedrijven in de bouwsector, waar we binnen een half jaar opmerkelijke resultaten hebben behaald.

We bieden een speciaal SEO-traject aan waarvoor je maandelijks betaalt. Het voordeel hiervan is dat je geen variabele kosten hebt, aangezien onze werkzaamheden per maand kunnen verschillen. We hanteren een vast en redelijk maandelijks bedrag, waardoor je budget consistent blijft.

Veelgestelde vragen over loodgieter website laten maken

Benieuwd welke vragen er gesteld worden? Bekijk ze hieronder en de bijhorende antwoorden

Hebben jullie al eerder een loodgieter website gebouwd?

We hebben ervaring met het ontwikkelen van diverse websites in de bouwsector, maar we hebben nog geen websites specifiek voor loodgieters gemaakt. We staan echter open om dit project aan te nemen, aangezien de stijl van zo’n website veel gelijkenissen vertoont met die van Timmerman of Schilder websites.

Kan ik zelf makkelijk de website aanpassen?
Natuurlijk! We gebruiken een eenvoudige paginabouwer. Als je toch nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Hoe lang duurt het voordat mijn nieuwe website klaar is?
Dit kan variëren. Als er weinig tot geen feedback is, kan de website binnen enkele weken gereed zijn. Als het echter lang duurt voordat de feedback wordt ontvangen, kan het enkele maanden in beslag nemen. De belangrijkste vertraging hangt af van de tijd die nodig is om de feedback te verstrekken.
Hoeveel kost een nieuwe loodgieter website?

We hebben verschillende website pakketten die je hier kunt bekijken. Je kunt ook een volledig gratis en vrijblijvende offerte aanvragen om direct inzicht te krijgen in de exacte kosten voor jouw nieuwe website. Klik hier.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

Wat kost een loodgieter website?

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€595

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage