Let op! Vanaf 19 t/m 31 Juli ben ik op vakantie. Hierdoor voer ik geen werkzaamheden uit maar ik help je graag in augustus verder! Mvg. Maurice Schaap.

Home » lp » Dakdekker website laten maken

Nieuwe Dakdekker website laten maken

Ben jij een dakdekker uit Nederland en ben jij op zoek naar iemand die een website speciaal voor dakdekkers kan maken? Davium Webdesign helpt je verder! We hebben al tientallen bouwbedrijven voorzien van een nieuwe website waarbij iedereen tevreden is geweest over het resultaat en de nazorg. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel naar +31 6 11212836 of kijk gerust verder op de website.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Mobiel geoptimaliseerde websites

Veel mensen zoeken naar een dakdekker via mobiel. Daarom moet de website op mobiel goed leesbaar, snel bereikbaar zijn en er natuurlijk mooi uitzien! Naast het persoonlijk contact en goede dienstverlening vinden wij dit bij Davium Webdesign heel belangrijk. Tijdens het bouwen van de website checken we pagina voor pagina of alles goed in orde is en dat er niks buiten springt. Dit doen we ook voor de lancering van de website

De voordelen van Davium Webdesign

Wat is voor jou de meerwaarde die Davium Webdesign kan bieden? Wij streven liever naar een fijn connectie dan naar opdrachten, wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Dit zorgt voor makkelijkere communicatie en een relatie die jarenlang mee gaat en alleen maar sterker word. 

Ook blijven we continu verbeteren. Ten alle tijden houden we ons bezig met interne projecten om te zorgen dat de dienstverlening beter kan door bijvoorbeeld een eigen portaal die momenteel in ontwikkeling is!

Ook hebben we een geoptimaliseerd traject als het gaat om het bouwen van een website. Zo zijn er maar enkele stappen nodig en hoef jij zo min-mogelijk werk te verrichten.

Websites in de bouw sector

Ons specialisme licht in de bouw sector. We weten wat past bij een website, welke functionaliteiten, afbeeldingen, teksten. Noem het maar op! Voor dakdekkers natuurlijk ook. Indien gewenst kunnen wij al het werk voor je uit handen nemen zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van je top-website.

Website onderhoud voor Dakdekkers

Als dakdekker wil je vooral jezelf bezig houden met je eigen werkzaamheden en geen omkijken meer hebben naar je website. Als je een afbeelding of tekst wilt wijzigen, stuur je een mail en wij regelen het zo snel mogelijk, vaak binnen één werkdag. Ook zorgen we ervoor dat je website veilig blijft en kunnen wij je hosting beheren zodat je alles gemakkelijk bij één partij hebt. 

WordPress website

De websites die wij onder andere voor dakdekkers maken zijn gemaakt met WordPress. Dit is het grootste website systeem van de wereld en alles is ermee mogelijk en veel is eenvoudig, ook voor jou! Mocht je zelf aanpassingen willen doen hebben we een kennisbank voor je voorbereid of je kunt even bellen of mailen. WordPress websites zijn sneller in elkaar te zetten dan de meeste systemen waardoor het goed werkt om hoge kosten tegen te gaan.

Lokale SEO voor Dakdekkers

Beter vindbaar worden op Google is ook belangrijk! Als je namelijk een website wilt, wil je vast ook nieuwe klussen binnenhalen. Door middel van lokale SEO zorgen wij ervoor dat jij lokaal in je omgeving beter vindbaar word. Ook dit doen wij voor een aantal bedrijven in de bouwsector waar we binnen een half jaar hele mooie resultaten hebben gehaald!

Wij hebben een speciale SEO-traject ontwikkeld waar je maandelijks voor betaald. Het voordeel hiervan is dat je niet uiteenlopende kosten hebt want de werkzaamheden kunnen per maand verschillen en daarom hanteren we een mooi gemiddeld bedrag.

 

Veelgestelde vragen over dakdekker websites

Benieuwd welke vragen er gesteld worden? Bekijk ze hieronder en de bijhorende antwoorden

Hebben jullie al eerder een dakdekker website gebouwd?

We hebben meerdere websites in de bouwsector gemaakt maar nog geen dakdekker websites. Dit willen we wel graag aannemen omdat de stijl van de website veel overeenkomt met Timmerman of Schilder websites.

Kan ik zelf makkelijk de website aanpassen?

Ja! We maken gebruik van een pagina-bouwer die makkelijk te gebruiken is. Mocht je daarna toch vragen hebben kun je altijd contact opnemen 🙂

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Dat kan verschillen. Als er weinig tot geen feedback is kan de websites in enkele weken klaar zijn. Mocht het lang duren voordat de feedback is aangeleverd kan het enkele maanden duren. De grootste wachttijd is afhankelijk van hoelang het aanleveren van de feedback duurt. 

Hoeveel kost een nieuwe dakdekkers website

We hebben verschillende website pakketten die je hier kunt bekijken. Je kunt ook een volledig gratis en vrijblijvende offerte aanvragen om direct inzicht te krijgen in de exacte kosten voor jouw nieuwe website. Klik hier.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

De prijzen voor websites

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€795

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage