Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

Home » lp » Website laten maken Utrecht

Website laten maken Utrecht

"
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het designen van je website in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Davium Webdesign realiseren we ons hoe essentieel een professionele website is in de hedendaagse zakelijke wereld. Een goed ontworpen website fungeert niet alleen als een visitekaartje voor jouw bedrijf, maar is tevens een krachtig instrument om je online aanwezigheid te versterken en je doelgroep te bereiken.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Webdesigner Utrecht

Wij helpen ondernemers uit Utrecht aan een nieuwe website die voldoet aan de nieuwste normen en trends in de digitale wereld. Bij Davium Webdesign begrijpen we het belang van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website voor jouw bedrijf. Wij zetten ons in om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren. Of je nu een nieuwe website nodig hebt of je bestaande site wilt verbeteren, wij staan klaar om je te helpen met innovatief webdesign in Utrecht. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw bedrijf indruk maakt op je bezoekers en je doelen bereikt.

SEO technisch ingesteld

Bij ons staat SEO-technische optimalisatie centraal. Onze websites krijgen een basis-SEO pakket en daarna kun je kiezen om ook verder te investeren in SEO om meer zichtbaarheid te krijgen. Wij richten ons op geavanceerde instellingen, zoals meta-tag optimalisatie, verbetering van laadsnelheid en implementatie van zoekmachinevriendelijke URL-structuren.

We houden voortdurend de nieuwste trends in de gaten, waardoor we proactief aanpassingen kunnen doorvoeren om jouw website up-to-date te houden en concurrentievoordeel te behouden. Kortom, met onze aanpak blijft jouw website niet alleen in lijn met huidige SEO-standaarden, maar is deze ook voorbereid op toekomstige ontwikkelingen in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. Vertrouw op ons voor een duurzame en effectieve SEO-strategie.

Onze werkwijze voor websites in Utrecht

   1. Strategie en consultatie
    Onze samenwerking begint met een gesprek, waarin we niet alleen naar jouw wensen luisteren, maar ook advies geven en meedenken over het ontwerp. Jouw ideeën vormen de basis voor het concept dat we gaan ontwikkelen.
   2. Ontwerp en realisatie
    Wij gaan aan de slag met het creëren van een aantrekkelijke en functionele website die perfect aansluit bij jouw visie. Na twee feedbackrondes finetunen we het ontwerp, zodat het volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Wil je een website laten maken in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
   3. Testen en lancering
    Voor de officiële lancering onderwerpen we de website aan uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt en er fantastisch uitziet. Pas nadat jij volledig tevreden bent en jouw goedkeuring hebt gegeven, gaat de nieuwe website van jouw bedrijf uit Utrecht live.
   4. Ondersteuning na lancering
    Onze dienstverlening stopt niet na de lancering van de website. Wij blijven jou ondersteunen, bijvoorbeeld met de optimalisatie van jouw website voor zoekmachines (SEO) of met betrouwbare webhosting. Bovendien nemen we het onderhoud van jouw website op ons, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wil je meer weten over een website laten maken in Utrecht? Neem gerust contact met ons op.

Website onderhoud in Utrecht

Geen tijd voor het beheren van je website? Geen zorgen, wij nemen het volledig van je over. Wij staan klaar om alle aspecten van website-onderhoud voor jou te regelen. Of het nu gaat om updates, beveiliging of inhoudsbeheer, wij zorgen ervoor dat jouw online platform optimaal presteert. Jij kunt je concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij de technische details voor onze rekening nemen. Laat ons de zorgen wegnemen, zodat jouw website vlekkeloos functioneert en je ongestoord kunt groeien. Betrouwbaar websitebeheer, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

Websites met WordPress

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling van krachtige WordPress-websites. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat jouw onderneming op een professionele en gebruiksvriendelijke manier wordt weergegeven op het WordPress-platform. Of je nu behoefte hebt aan een blog, zakelijke website, portfolio of webshop, wij maken gebruik van de nieuwste tools en technologieën van WordPress om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook efficiënt functioneert. Onze WordPress-websites bieden een breed scala aan mogelijkheden en functionaliteiten, en we passen ze aan om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen.

Voordelen van Davium Webdesign

Begin je jouw website met Davium Webdesign? Dan geniet je van talloze voordelen die je bedrijf zullen ondersteunen. Wij bieden innovatieve en effectieve oplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Met ons aan je zijde krijg je niet alleen snelle laadtijden en een mobielvriendelijk ontwerp, maar ook een verbeterde online zichtbaarheid. Onze betrokkenheid stopt niet na de lancering; dankzij onze continue ondersteuning en expertise houden we jouw website altijd up-to-date en presterend op zijn best. Kies voor Davium Webdesign en geef jouw bedrijf de boost die het verdient.

Veelgestelde vragen

Benieuwd welke vragen er gesteld worden? Bekijk ze hieronder en de bijhorende antwoorden

Doen jullie ook SEO (zoekmachineoptimalisatie)?

Zeker! Wij voeren dit uit door middel van individuele optimalisaties of een op maat samengesteld traject. Lees hier meer

Helpen jullie mij met website onderhoud?

Natuurlijk, we kunnen dit ook voor jou regelen tegen een vast maandelijks of jaarlijks tarief. Op die manier zorgen wij ervoor dat het onderhoud van je website goed op orde is.

Hoe lang duurt het laten maken van een website in Utrecht

Dat is flexibel en kan verschillen. De periode varieert, met een tijdsbestek van enkele weken tot maanden, afhankelijk van de omvang van de website.

Wat zijn de kosten van een nieuwe website laten maken?

Bij Davium Webdesign hanteren we diverse tarieven voor verschillende soorten websites. Voor een indicatie van de mogelijke kosten kun je hier kijken. Je kunt ook een volledig gratis en vrijblijvende offerte aanvragen om direct inzicht te krijgen in de exacte kosten voor jouw nieuwe website. Klik hier.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

De prijzen voor websites

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€795

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage