Let op! Vanaf 19 t/m 31 Juli ben ik op vakantie. Hierdoor voer ik geen werkzaamheden uit maar ik help je graag in augustus verder! Mvg. Maurice Schaap.

Home » lp » Webdesigner Arnhem

De beste keus voor een webdesigner in Arnhem

"

Ben jij op zoek naar een webdesigner die jou een mooie en kwalitatieve website levert waarmee je klanten aantrekt? Zoek niet verder! Davium Webdesign, in regio Arnhem, helpt jou verder als het gaat om het leveren van de juiste website die jouw bedrijf er uit laat springen op het internet.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Waarom Davium Webdesign?

Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw website goed functioneert, maar natuurlijk ook dat het er aantrekkelijk uitziet. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook intuïtief te navigeren, zodat jouw bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast hebben wij ook verstand van SEO (zoekmachineoptimalisatie) waardoor je jouw vindbaarheid nog een extra boost kan geven!

Websites gemaakt door WordPress

Het meest gebruikte website systeem!

WordPress biedt een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden en functionaliteiten, waardoor we websites kunnen creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Van responsieve ontwerpen die er geweldig uitzien op elk apparaat, tot de mogelijkheid om nieuwe pagina’s en inhoud toe te voegen met slechts een paar klikken.
WordPress wordt door veel bedrijven gebruikt en dat is ook niet gek. WordPress stelt ons in staat om websites te bouwen die niet alleen een geweldige eerste indruk maken, maar ook blijvend succes bieden op de lange termijn.

Onze Diensten

Webdesign en ontwikkeling

Van eenvoudige informatieve websites tot volledige webshops, wij hebben de expertise om jouw ideeën tot leven te brengen met innovatief webdesign en ontwikkeling.

Responsief design

In een wereld waar mobiel surfen de norm is geworden, zorgen wij ervoor dat jouw website zich aanpast aan elk apparaat, ongeacht de schermgrootte, voor een zorgeloze gebruikerservaring.

SEO en online vindbaarheid

Onze bewezen SEO-strategieën zorgen ervoor dat jouw website opvalt in de drukke online wereld. Hierdoor kunnen potentiële klanten je gemakkelijk vinden, specifiek in de regio Arnhem.

Onderhoud en ondersteuning

We blijven aan jouw zijde, bieden continue onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft werken en up-to-date blijft.

Onze efficiënte werkwijze voor websites uit Arnhem

Bij Davium Webdesign in de omgeving van Arnhem hebben we onze werkwijze geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat jouw website professioneel en snel online kan komen. Wij begrijpen dat tijd belangrijk is en daarom hebben wij dit traject geoptimaliseerd.

Onze werkwijze omvat de volgende stappen:

  1. Creatief design: We beginnen met het creëren van een visueel aantrekkelijk en functioneel ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en doelgroep. Hierbij houden we rekening met de nieuwste webdesigntrends en jouw specifieke wensen
  2. Feedback en samenwerking: Jouw inbreng is van onschatbare waarde. We betrekken jou actief bij het proces en verwerken jouw feedback twee keer, zodat het uiteindelijke ontwerp aan al jouw verwachtingen voldoet.
  3. Website opbouw: Na het afronden van het definitieve ontwerp, gaan we verder met het daadwerkelijk bouwen van de website. Wij zorgen ervoor dat de site zowel technisch geoptimaliseerd als gebruiksvriendelijk is.
  4. Lancering: Zodra de website volledig is getest en geoptimaliseerd, lanceren we deze en maken we hem direct toegankelijk voor jou. Jouw nieuwe online visitekaartje is nu beschikbaar voor bezoekers.

Met onze gestroomlijnde werkwijze zorgen wij ervoor dat je niet alleen snel online bent, maar ook dat de website voldoet aan de hoogste standaarden van professionaliteit en functionaliteit. Als webdesigner in Arnhem staan wij klaar om jouw bedrijf te helpen aan een nieuwe mooie website.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

De prijzen voor websites

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€795

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage

Met een breed aanbod aan diensten help ik jou verder

Van een website laten maken tot het hebben van een chatbot op je website en van het laten onderhouden van je website tot het laten doen van je SEO. Hier bij Davium Webdesign kan het allemaal. Wat jij ook nodig hebt; hier zit je goed! Jij wordt geholpen met wat jij nodig hebt. Voor, tijdens en ook na je afgenomen dienst bij Davium Webdesign krijg jij de volledige support die je nodig hebt!

Website laten maken

Website onderhoud

SEO verbeteren