Home » lp » WordPress website laten maken Arnhem

Professionele WordPress website laten maken in Arnhem

"

Welkom bij Davium Webdesign, dé experts op het gebied van professionele WordPress websites laten maken in Arnhem. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een indrukwekkende online aanwezigheid te hebben in deze digitale wereld. We staan klaar om jouw visie om te zetten tot een prachtige en functionele website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

Waarom een professionele website?

In de moderne zakenwereld is een sterke online aanwezigheid van onschatbare waarde. Jouw website fungeert als het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Het is vaak het eerste contactpunt dat potentiële klanten hebben met jouw merk. Een professioneel ontworpen website wekt vertrouwen en interesse op, en kan het verschil betekenen tussen een voorbijgaande bezoeker en een loyale klant.

Websites gemaakt door WordPress

Het meest gebruikte website systeem!

WordPress biedt een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden en functionaliteiten, waardoor we websites kunnen creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Van responsieve ontwerpen die er geweldig uitzien op elk apparaat, tot de mogelijkheid om nieuwe pagina’s en inhoud toe te voegen met slechts een paar klikken,
WordPress word door veel bedrijfen rondom Arnhem gebruikt en dat is ook niet gek. WordPress stelt ons in staat om websites te bouwen die niet alleen een geweldige eerste indruk maken, maar ook blijvend succes bieden op de lange termijn.

De voordelen van WordPress

Bij het laten maken van een website in Arnhem, is WordPress het platform waarop wij vertrouwen. WordPress is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) dat een breed scala aan mogelijkheden biedt. Van eenvoudige blogs tot complexe e-commerce sites, WordPress kan worden aangepast aan de unieke behoeften van jouw bedrijf. Enkele voordelen van WordPress zijn:

1. Gebruiksvriendelijkheid

WordPress heeft een intuïtieve interface waarmee zelfs de minst technische gebruikers gemakkelijk inhoud kunnen beheren en updaten. Dit betekent dat jij geen expert hoeft te zijn om uw website actueel te houden.

2. Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Met duizenden thema’s en plugins tot je beschikking, kun jij jouw website volledig aanpassen aan je eigen merkidentiteit en functionaliteitsbehoeften.

3. SEO vriendelijkheid

WordPress biedt ingebouwde functies die zoekmachineoptimalisatie (SEO) vergemakkelijken. Dit helpt jouw website hoger te rangschikken in de zoekresultaten, waardoor je zichtbaarheid en bereik toenemen.

Het proces van het laten maken van een website

1. Strategie en planning

We beginnen met een gesprek waarin we jou kunnen adviseren en met jou mee kunnen denken. Hier luisteren we naar jouw wensen en ideeën wat betreft het design.

2. Ontwerp en ontwikkeling

Wij gaan aan de slag met het ontwerpen van een aantrekkelijk en functionele website. Na twee feedbackrondes is de website klaar.

3. Testen en lancering

Voordat we jouw website officieel lanceren voeren we uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt en er geweldig uitziet. Pas na jouw goedkeuring gaat de nieuwe website live.

4. Na lancering

Na de lancering helpen wij jou ook verder. Zoals met de SEO van jouw website of de webhosting. Ook kunnen we jouw website onderhouden om te zorgen dat jij er weinig tot geen werk aan hebt.

Conclusie

Wij begrijpen dat het laten maken van een WordPress website in Arnhem meer is dan alleen het bouwen van een website. Het is het creëren van een veilige plek dat jouw merk vertegenwoordigt, klanten aantrekt en jouw bedrijf laat groeien. Met onze ervaring, toewijding aan kwaliteit en focus op SEO-optimalisatie, zijn we klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Onze voordelen

Hiervoor kom je naar Davium Webdesign

Vrijblijvende offerte

Een vast contactpersoon

Creatieve en leuke designs!

Onze laatste websites

Deze websites hebben we als laatst gemaakt

Gratis kennismaken

Benieuwd wat Davium Webdesign voor jou kan doen? Vul dan vrijblijvend het formulier in en laten we kennismaken.

Ook interessant

Deze pagina's kun je ook lezen:

Website laten maken Oosterbeek
Timmerman website laten maken

De prijzen voor websites

Hieronder vindt je een overzicht van onze prijzen voor websites. Al onze websites worden standaard geleverd met een aantal pagina’s, waaronder een USP-pagina (bijvoorbeeld: Offerte), een bedankpagina, een privacyverklaring, een cookiebeleid, een disclaimer en een contactpagina. Deze pagina’s tellen niet mee met de rest van het totale aantal pagina’s.

Door deze standaardpagina’s toe te voegen aan jouw website, zorgen we ervoor dat jouw website volledig voldoet aan de relevante wettelijke vereisten en de bezoekers een positieve ervaring hebben.

Vanaf

€595

Pre-build

Modern webdesign

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding website volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Je website snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces
Digitaal visitekaartje
Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€1.495

Custom design

Alles van 'Pre-build' +:

Een echt webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.
User experience optimalisatie
SEO Technisch geoptimaliseerd.
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Blog, portfolio, recensie en meer module mogelijkheden.
Google search console indexatie voor alle pagina's
Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€2.995

Maatwerk

Alles van 'Custom Design' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress en Webflow

Internet Project Plan (IPP)

Alle Meta titels en beschrijvingen verzorgt

Snelheid geoptimaliseerd

6 maanden zoekwoorden rapportage

Met een breed aanbod aan diensten help ik jou verder

Van een website laten maken tot het hebben van een chatbot op je website en van het laten onderhouden van je website tot het laten doen van je SEO. Hier bij Davium Webdesign kan het allemaal. Wat jij ook nodig hebt; hier zit je goed! Jij wordt geholpen met wat jij nodig hebt. Voor, tijdens en ook na je afgenomen dienst bij Davium Webdesign krijg jij de volledige support die je nodig hebt!

Website laten maken

Website onderhoud

SEO verbeteren