Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

Home » Diensten » Webshop laten maken

Mooie en functionele webshop laten maken

"

Wij begrijpen hoe belangrijk een goed ontworpen en functionele webshop is voor jouw bedrijf. Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of een gevestigde onderneming die op zoek is naar een vernieuwende webshop, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Gratis offerte aanvragen

We helpen je graag verder door middel van een offerte. Het aanvragen is volledig vrijblijvend, je zit nergens aan vast. 

De klant verdient een juiste gebruikerservaring

Bij het ontwerpen van jouw webshop staat de gebruikerservaring centraal. We streven ernaar om een intuïtieve en gemakkelijk navigeerbare interface te creëren, zodat jouw klanten moeiteloos door je productaanbod kunnen bladeren en eenvoudig kunnen afrekenen. We integreren veilige en betrouwbare betalingsgateways, zodat je klanten met vertrouwen kunnen winkelen en betalen.

Hoe werken wij?

Bij het laten maken van een webshop hanteren wij een gestructureerde aanpak. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Vervolgens ontwerpen we een webshopconcept die bij jouw bedrijf past. De webshop wordt gebouwd met moderne technologieën. Na uitgebreid testen zorgen we voor een soepele lancering en zelfs na lancering kunnen we jou verder helpen!

Websites gemaakt voor
elk apparaat

Het aantal mobiele gebruikers neemt voortdurend toe, en daarom is het essentieel dat jouw webshop geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop responsief en mobielvriendelijk is, zodat jouw klanten altijd een gebruiksvriendelijke ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Bereik jouw klanten waar ze ook zijn en vergroot jouw verkoopkansen met een mobielvriendelijke webshop.

Veilige en betrouwbare betalingsgateway

Het opbouwen van vertrouwen bij jouw klanten is essentieel voor een succesvolle online winkel. Daarom integreren wij veilige en betrouwbare betalingsgateways in jouw webshop. Van populaire opties zoals PayPal tot Ideal via Mollie. We zorgen ervoor dat jouw klanten met vertrouwen kunnen afrekenen. Beveiligde betalingen zijn de sleutel tot tevreden klanten en een succesvolle e-commerce onderneming.

De prijzen voor webshops

Wil jij een professionele webshop laten bouwen? Hieronder vind je onze prijzen voor webshops.

Wij kunnen jou helpen bij het ontwikkelen van een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop die past bij jouw bedrijf en producten. Onze webshops worden gebouwd met WordPress of Shopify.

We bieden verschillende pakketten aan, afhankelijk van jouw wensen en budget. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een basispakket met de belangrijkste functionaliteiten of voor een uitgebreider pakket met meer opties.

Vanaf

€1.095

Pre-build

Modern design

Mobiel vriendelijk (responsive) gebouwd

Na afronding webshop volledig in eigen beheer

Wordpress CMS
Woocommerce shop
Je webshop snel online d.m.v. een snel en helder websiteproces

Één vast contactpersoon

Meest gekozen!

Vanaf

€2.495

Custom design

Alles van 'Pre build' +:

Een webdesign die past bij jouw bedrijf of merk.

User experience optimalisatie

SEO Technisch geoptimaliseerd
Conversiegericht voor meer klanten
SEO Advies
Gebruik van de nieuwste technieken
Google search console indexatie voor alle pagina's

Gebruik van animaties in het design

Vanaf

€4.495

Maatwerk

Alles van 'Custom design +' +:

Een op maat gemaakte website voor jouw bedrijf of merk

Keuze tussen Wordpress, Webflow of Shopify
Internet Project Plan (IPP)
Alle Meta titels en beschrijvingen van pagina's verzorgt
6 maanden zoekwoorden rapportage
Snelheid geoptimaliseerd

Succesvolle websites beginnen met heldere en effectieve communicatie.

Als webdesigners vinden wij goede communicatie met onze klanten van essentieel belang. Wij zijn transparant en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Door onze effectieve communicatie zorgen wij ervoor dat wij jouw input en feedback kunnen meenemen in het ontwerp- en ontwikkelproces van jouw website. We zorgen ervoor dat de website perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften en natuurlijk jouw doelgroep aanspreekt.

Kennismaken om jouw wensen te bespreken

Een nieuwe website waar je trots op kan zijn

Persoonlijke aandacht voor jouw bedrijf