Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

L’Abeille Champagne webshop van Davium Webdesign.

nov 7, 2023 | Cases

Introductie

In deze blog/cases gaat het om de ontwikkeling van een webshop voor L’Abeille Champagne, een nieuwe webshop die Franse champagnes verkoopt. Davium Webdesign werd benaderd om een verbluffende en gebruiksvriendelijke webshop te creëren voor L’Abeille Champagne. Zo hebben we tijdens een kennismakingsgesprek elkaar begrepen met wat voor webshop er moest komen en konden wij al snel een eerste concept klaarmaken.

Het eerste concept

Bij de eerste ontwerpfase streefden we ernaar om een moderne webshop te maken die de huisstijl van L’Abeille Champagne weerspiegelt. We kozen voor een de kleuren van het logo en een gestroomlijnd ontwerp dat de luxe en verfijning van het merk benadrukt. Elk element werd zorgvuldig geplaatst om een intuïtieve navigatie mogelijk te maken, zodat klanten moeiteloos door de verschillende champagnesoorten konden bladeren.

Uitleg en support

Tijdens de ontwikkeling van de webshop zorgden we ervoor dat L’Abeille Champagne volledig op de hoogte was van de functionaliteiten en mogelijkheden van de nieuwe site. We verstrekten gedetailleerde documentatie via onze kennisbank om een soepele overgang mogelijk te maken. Davium Webdesign stond klaar om vragen te beantwoorden en eventuele technische problemen op te lossen.

Livegang en support

Na grondige testen en optimalisaties werd de L’Abeille Champagne webshop succesvol gelanceerd. De livegang verliep vlekkeloos en klanten begonnen direct te bestellen. Na de lancering bleven we controleren of alles correct door liep en blijven we support aanbieden omdat L’Abeille Champagne gebruikt maakt van het onderhoudspakket.

Reactie van Natalka

Natalka, de eigenaar van L’Abeille Champagne, reageerde enthousiast op de nieuwe webshop. Ze zij het volgende: “Bijzonder fijne samenwerking gehad met Davium Webdesign. Hele heldere en duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en functionaliteiten van de website. Bij elke vraag die ik had kwam snel een duidelijk en helder antwoord. Haalbaarheid en deadlines werden gehaald, wat mij ontzettend ontzorgde. Kan niets anders zeggen dat ik het heel prettig heb ervaren.”

Website: https://labeillechampagne.nl/