Top-kwaliteit websites   Vrijblijvende en duidelijke offertes   Goede communicatie op #1

Full-time – Het verhaal van (eigenaar) Maurice Schaap

okt 24, 2023 | Over het bedrijf

Wat een geweldig nieuws! Sinds 9 oktober 2023 werk ik fulltime voor Davium Webdesign. Het was bijna twee jaar lang hard werken om deze stap te kunnen zetten, maar het is eindelijk gelukt! Het begon allemaal op 28 oktober 2021 toen ik mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel regelde in Arnhem. Mijn doel was om meer ervaring op te doen met mijn eigen bedrijf, verdergaand dan alleen het maken van websites.

Op 23 april 2022 vierde ik mijn verjaardag, en dat was ook de dag waarop ik een recordomzet behaalde: maar liefst €300! Het voelde als een enorme sprong voorwaarts in die tijd, vooral omdat dit mijn eerste verdienste was van een website.

Op 4 augustus 2022 besloot ik mijn leven drastisch te veranderen. Ik zat niet lekker in mijn vel, was 12 kilo aangekomen en wilde meer uit Davium Webdesign halen. Ik nam het besluit om meer te gaan sporten, gezonder te eten en geen alcohol meer te drinken. Het bleek een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen.

Toen mijn bedrijf op 28 oktober 2023 een jaar bestond, nodigde ik vrienden en mijn ouders uit om samen te eten en te vieren hoe ver ik was gekomen. Het was een moment om trots op te zijn. Ik sloot het jaar 2022 af met mooie omzetten en was volop bezig met het uitwerken van mijn visie voor 2023.

Op 1 februari 2023 bereikte ik een mijlpaal. In overleg met mijn toenmalige werkgever begon ik één dag per week (op woensdag) voor mezelf te werken. Het vergde enige aanpassing om een vast werkroutine te vinden, maar met slimme trucjes slaagde ik erin om mijn focus te behouden.

En toen kwam 9 oktober 2023, Na maar liefst 18 kilo afgevallen te zijn en veel spiermassa te hebben gekweekt. Kwam de dag dat ik begon met de eerst fulltime werkdag voor Davium Webdesign. Het voelde als een overwinning na 2 jaar van hard werken en doorzettingsvermogen. Ik heb prachtige websites gemaakt en mensen geholpen met logo’s, SEO, webhosting en andere internetdiensten, waardoor dit allemaal mogelijk werd. Ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft voor Davium Webdesign!